Career

DGT currently has a vacancy for the position of Content Marketeer.

 

Vacature Content marketeer m/v

Aantal uur: 24-32 uur per week

Locatie: DGT, Hengelosestraat 66, 7514 AJ Enschede

Kernwoorden: Engelse teksten schrijven, klantgericht, integer, coördineren

Over de organisatie

Digital Game Technology BV (DGT) is een dynamische en groeiende onderneming in Enschede met circa 15 medewerkers. Sinds 1993 ontwikkelen wij innovatieve producten voor de Schaaksport en distribueren deze naar ruim 80 landen via distributeurs en DGT dealers. DGT is wereldwijd marktleider in digitale schaakklokken en elektronische schaakborden met een reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over de functie

Als content marketeer profileer en promoot je de organisatie en haar producten en je brengt deze onder de aandacht van (potentiële) klanten in uitstekende Engelse taal. Je kernwerkzaamheden richten zich op het schrijven van teksten, het creëren van content en het zorgdragen dat deze aansluit op de behoefte van de doelgroep(en). Je ondersteunt zowel de activiteiten van de verkoopafdeling als van de afdeling productontwikkeling.

Je bent continu op de hoogte van de behoeften van de doelgroep(en) en je hebt een sterke feeling met hoe die doelgroep(en) content consumeren om in die behoeften te voorzien. De doelgroepen waarop jouw marketing communicatie zich richt, lopen uiteen van commerciële handelskanalen tot consumenten en eindgebruikers.

Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van reclame- en promotie uitingen, je levert een bijdrage aan het design daarvan, middels eigen input en coördinatie van inzet van derden en (externe) graphics designers. Artwork van verpakkingen en de inhoud van handleidingen behoort tot je verantwoordlijkheden.

Je bewaakt de huisstijl en de kwaliteit van de uitingen van de organisatie. Daarnaast ondersteun je de organisatie door het uitvoeren van marktverkenningen en marktonderzoek en organiseer je kleine evenementen en beurzen.

Jouw profiel

Kennis: De functie vereist bij grote voorkeur minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing communicatie, Commerciële economie of Communicatie. Een goed taalgevoel en een uitmuntende beheersing van de Engelse taal is een vereiste. Je beschikt over kennis van de voor de functie relevante wet- en regelgeving en kennis van en inzicht in marketing, communicatiemiddelen en –media en de ontwikkelingen hierbinnen.

Ervaring: Je hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis, ervaring en affiniteit met de schaaksport zijn belangrijk om deze functie goed te kunnen uitoefenen.

Sociale vaardigheden: Eisen worden gesteld aan sociale, contactuele en luistervaardigheden voor goede interne ondersteuning in de dienstverlening aan klanten en intern. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, je toont initiatief, je bent creatief en goed in plannen en organiseren, je bent resultaatgericht en je hebt een ondernemende, klantgerichte, hands-on en pragmatische houding.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet!

Voor eventuele vragen met betrekking tot de functie en/of organisatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Hans Pees (algemeen directeur) via 053 – 430 5195.

Digital Game Technology BV

Hengelosestraat 66

7514 AJ Enschede

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.digitalgametechnology.com

 

If you are interested in working at DGT but no job opportunities are shown you may send your open application including your resume to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

We often have opportunities for students of University or higher education (HBO) to do their bachelor or master thesis or practicum at DGT. In the past several students of the University of Twente and the Saxion Hogescholen helped us design, develop and implement products in different disciplines such as marketing, sales, industrial design and computer science. If available, such opportunities will also be shown in this section. We are always happy to receive your resume even if no opportunities are available at the moment.

Share This

Featured Products

 • DGT1005 - Byo-yomi timer

  New high quality timer with Japanese Byo-yomi timing options especially designed for the ancient games of Shogi and Go.

 • DGT Smart Board

  The DGT Smart Board is a great new addition to our range of electronic chess boards.

 • DGT Pocket Timer

  The travel timer with surprisingly many options!

 • New Chess Starter Box

  A new DGT Chess Starter Box that includes chess board, weighted chess pieces and the great little DGT1002 chess clock.

 • The Official FIDE Chess Set

  DGT is proud to add the Official FIDE Chess Set to its range of electronic chess pieces suitable for all DGT e-Boards and Revelation II.

 • DGT Pi Chess Computer

  DGT Pi is a chess computer that turns your DGT e-Board into your strongest sparring partner.

 • DGT1002 Bonus Timer

  DGT1002 is the simplest chess clock with bonus options available anywhere. Simply press + or - to set the times and the game can begin! Easy to understand and fun to use!

News flash

DGT

As a leading electronics and digital company we develop innovative ideas into quality products and unique services.

We take play seriously and want to add fun, fairness and excitement to all games.

Contact Us

Visit Us